Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Oviedo

Oviedo appellerer til de mere kræsne turist. Det ligger lige op i den nordlige del af Spanien i centrum af Asturiens provinsen og er helt rolig, når man sammenligner med kan lide af Santander mod øst.

Med billeje på Oviedo kan du udforske byen og i nærheden Asturias kyst, samt tage i bjergkæder og ski felter. Der er bare så meget at se og gøre, at have en lejebil er et must. Du kan også besøge enhver tid af året, med vandring i Picos de Europa om sommeren og om vinteren på ski i San Isidro.

Oviedo er bedst adgang med tog eller fly, med tjenester fra Barcelona og Madrid. Du kan også komme med bus og derefter afhente billig biludlejning i Oviedo at udforske regionen korrekt. Det er godt betjent af motorveje og hovedveje og de fleste veje her er temmelig un - overfyldte.

Det er værd at bruge lidt tid gå rundt i centrum af Oviedo at tage i den unikke atmosfære i dens magre gader og store pladser til skelne dens tiltalende Asturias - stylet bygninger. Der er masser af kirker i og omkring byen samt nogle behagelig moderne arkitektur så typisk for moderne Spanien.

At komme ud med Biludlejning i Oviedo er et must, da Asturias kyst er blot en kort køretur nord, hvor holder af Gijon er bosat. Du kunne også hovedet ud til east med biludlejning på Oviedo og tage på den ophøjede Picos de Europa, Spaniens mest berømte nationalpark.

Indsamling destination

Kort: