Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Stranraer

Stranraer, beliggende på spidsen af søen Ryan på Skotlands smukke vestkyst, er en god base for touring dette historiske område, med Edinburgh og mange andre steder inden for rækkevidde ved hjælp af billig biludlejning i Stranraer. Denne gamle havneby har set mange ændringer, men er stadig en attraktiv destination.

Byen blev grundlagt i begyndelsen af 1500 - tallet, med sin havn, først udviklet i 1700 - tallet. I gang blev det den store købstad i området, en vigtig havn og destination for kvæg handels skibe fra Irland. Stranraer er stadig et arbejde fiskeri og færge havn, med friske lokale fisk og skaldyr på menuen i sine restauranter.

I byen er forskellige arkæologiske påmindelser om sin fortid, herunder St John's slot, bygget i 1511. Dens georgiske Rådhus er nu det lokale museum og de farverige store af terrasseret victorianske fiskernes Sommerhuse langs havnen mur vidner om byens fortsatte marine arv.

For naturelskere, mange vilde og smukke landskaber er let nås med Biludlejning i Stranraer, som er en række berømte anlagte haver åbne for offentligheden. De dramatiske klipper på Skotlands vestkyst og selv den sydlige del af det skotske højland er et drev væk.

For byboere med Biludlejning i Stranraer har Edinburgh at være den foretrukne destination. Dens middelalderlige gamle bydel, slottet fantastiske, dens mystiske snoede gader, dens berømte Festival, dens fascinerende historie og dens shoppingmuligheder, restauranter, barer og pubber gøre Edinburgh den ultimative 'gå ikke glip af' by.

Indsamling destination

Kort: