Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Scunthorpe

Lincolnshire Scunthorpe er i den østlige del af England, halvvejs fra Doncaster til Nordsøen kyst port af Grimsby. Floden Trent passerer den vestlige side af Scunthorpe, et par miles syd for hvor det opfylder Humber. At udforske med Biludlejning i Scunthorpe giver en komfortabel valg.

Scunthorpe byder på god shopping og natteliv. Velkendt UK high street kæder har butikker i Scunthorpes på Vestegnen. Byens centrum også kan prale med et godt udvalg af pubber, mange serverer real ale og diskoteker. North Lincolnshire Museum er i nærheden af Scunthorpe railway station og holder skærme og relikvier, der skildrer regionens historie.

Scunthorpe er kernen i det lokale vejnet. Vejene tilbyder bekvem billeje i Scunthorpe adgang til distrikt placeringer. M181 løber fra Scunthorpe til Doncaster til Grimsby motorvejen, M180. A15 Humber Bridge og skrog til Lincoln road krydser M180 på Barnetby.

Der er flere golfbaner i omegn af Scunthorpe. Fem miles væk, er Beograd Hall Country Park en 10 minutters Biludlejning i Scunthorpe drev. I haven her indeholder smukke skove, et rådyr fristed, en majestætisk 1800 - tals landsted, en miniature railway og en landbrug museum.

Lincoln Cathedral og Lincoln Normannerslottet er de to førende attraktioner i dette område af England. Lincolns slotspladsen og stejl bakke funktion gamle udhængende træ indrammet huse, som har traditionel engelsk te værelser samt antikke og curio butikker. Forudbestilling ofte får ekstra billig biludlejning i Scunthorpe rabatter.

Indsamling destination

Kort: