Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Kings Lynn

Kings Lynn er en dejlig by fundet i Norfolk. Det hviler på east bredden af floden Ouse, hvor det har opholdt sig over havet - bundet handel i århundreder. Det er velkendt for sine restaurerede arv hjem samt dens quay - område. Med Biludlejning i Kings Lynn er det muligt at turnere hele Norfolk kysten.

Kings Lynn er beliggende i den vestlige del af Norfolk, og det er county's tredje største by. Der var en tid, da dens overlegenhed ikke kunne være var rivaler Her langs floden Ouse. Skibe tragt igennem hver dag, er bundet til den yderste del af Amerika eller nærmere fiskevand.

Ved at arrangere billig biludlejning i Kings Lynn, har turisterne frihed til at udforske alle aspekter af Queen Street. Denne prominente avenue kan prale af flere blokke af historiske arkitektur, og det fører også til South Quay. Som en central attraktion i Kings Lynn vært South Quay en saltvand akvarium og flere museum - stil udstiller, at udforsker den marine økologi og lokalhistorie.

En af de mest elskede tidsfordriv i Kings Lynn tager familien til Norfolk Broads. Dette er en smuk udendørs arena hvor besøgende kan tage del i et væld af aktiviteter. Vandreture, er sejlsport og kigge på fugle tre af favorit. Det er også en sjov omlægning til besøge Denver vindmølle med Biludlejning i Kings Lynn.

Der er en række vej - baserede muligheder for at nå frem til Kings Lynn fra andre byer i regionen. London ligger kun 2 timer, 30 minutter væk via M11, og turister køre ofte selv. Cambridge er halvdelen af afstanden væk og kan nås via A10.

Indsamling destination

Kort: