Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Fareham

Fareham, en lille forstad i nærheden af Hampshire, er på toppen af de vestlige banker i Portsmouth havn. Den lille havneby, som har dybe rødder som maritime handelssted, sidder ved sammenløbet til floden Wallington. I øjeblikket, er byen kendt for hosting HM Royal Navy, som kører træningslejre og skoler i byen og i dens havn.

Fra Fareham, besøgende kan få adgang til A3 og M3 motorveje til at køre til andre regioner i England. På vej syd på M3 med biludlejning på Fareham, kan besøgende besøge Southampton, Portsmouth, og endelig London. M27 er byens store interne motorvej, som funktioner svarende til en ring vejen løber langs den nordlige del af byen.

Farehams oprindelige naturskønne kyst highway, A27 blev afskediget med opførelsen af M3, men det bruges stadig af bilister på udkig efter en mere afslappet, naturskønne drev til at rejse sydpå til London. A31 er også en mulighed for kystnære ruter til London. På trods af at frekventeres mindre M3, A27 og A31 er ikke så meget længere varighed med hensyn til kørsel til de nærliggende byer. Biludlejning i Fareham er en fantastisk måde at arrangere et køretøj for drevet.

Royal Armouries Museum er en mere bemærkelsesværdige stop på turist trail i denne by, men andre omfatter Titchfield Abbey samt tiende Barn og at Fort Fareham. Hver lokation er ikke langt fra selve byen og kan findes med lethed ved hjælp af billige biludlejning på Fareham. High Street er stedet at være for fin spisning og underholdning om aftenen og ligger ikke langt fra vandet.

Indsamling destination

Kort: