Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Dumfries

Dumfries er et maleriske købstad i Skotland. Sidder ved mundingen af floden niende, denne by er en Landkreis i den større Dumfries og og Galloway region. Byen er forbundet til andre områder i Skotland gennem en velholdt highway systemet strækker sig til den populære færgehavn kendt som Stranraer.

Dumfries er forbundet med jernbane til Kilmarnock, Carlisle og Glasgow ved hjælp af Glasgow South Western linje. Den nærmeste jernbanestation til den lille by, men er 30kms væk til øst for motorvejen A709. Biludlejning i Dumfries er en god måde at sikre transport, når du ankommer i denne skotske købstad.

Dumfries er ikke nødvendigvis et turistmål i sig selv, men det er blevet populært for overnatning som det omkringliggende landskab har nogle interessante steder i flere retninger. Kæreste Abbey, ikke langt fra byen, er et besøg værd og ligger i landsbyen af konservative nye Abbey. Threave slot, som sidder på slottet Douglas er også en anden bemærkelsesværdig placering. Billig biludlejning i Dumfries kan arrangeres for dagsture ud til steder.

I Dumfries er en af de mest bemærkelsesværdige industrier sin alder gamle lokale Locharbriggs stenbrud. Stenbruddet producerer sandsten, som har været anvendt til at konstruere adskillige unikke bygninger i byen. Byen er blevet lidt kendt for denne tid af sten og arkitektur. Stenbruddet har fungeret uden ophør siden 1890. Biludlejning i Dumfries kan arrangeres for en tur til stenbrud at se sandsten bliver udvundet lige ved hovedvejen A701.

Indsamling destination

Kort: