Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Chesterfield

Kendt for sine skæve spir, Chesterfield er en fremragende turistmål i Derbyshire, Nordengland, som giver tanken om adgang til en række andre gode byer. Med Biludlejning i Chesterfield, kan du få det fulde udbytte af din tid her samt lade døren stå åben til at udforske andre steder.

Chesterfield er velsagtens Derbyshires bedste by og uanset om du kommer her med bus eller træner, får du uden tvivl slukke M1 derefter på A61, mindre vej hvis du ikke får et tog til Chesterfield Rail Station. Ved ankomsten i området, kan du købe billig biludlejning i Chesterfield, hvis du har brug for at komme rundt.

Hoteller i Chesterfield kan findes i en række klasser, uanset om du ønsker at leve det op på Corporation Street blot et par fodspor fra attraktionerne eller i forstæderne, tættere på M1.

I Chesterfield er det forståeligt, at du vil undre sig over den skæve spir af St Marys og alle Saint kirke. Denne isn'ta Chesterfields kun prale punkt men som Revolution hus i gammel Whittington er meget mere informativ og underholdende, som er ture til Hardwick Hall – en gamle Tudor hus, der er blevet genoplivet i et museum.

Selvom Biludlejning i Chesterfield tillader dig at få overalt i Chesterfield og dens omgivelser, kan du bruge dit eget sæt af hjul til at tage dig længere på andre nordlige højdepunkter såsom Sheffield i Yorkshire eller Nottingham. Af sydpå vil i stedet selv, du ende i Midlands nær Birmingham.

Indsamling destination

Kort: