Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bury St Edmunds

Bare til den nordøstlige del af London modtager den maleriske by af Bury St Edmunds et stort antal besøgende hver år. Ikke alene er byen tilbyder en lang række interessante attraktioner at besøge, men det er omgivet af naturlig skønhed, som kan udforskes nemt med Biludlejning i Bury St Edmunds.

Besøgende, der tager sig tid til at vandre rundt i byen vil finde en række smukke bygninger i Bury St Edmunds, hvoraf mange kan dateres tilbage til 1400 - tallet eller længere. Særligt at bemærke er katedralen kirken af St. James, mens Manor House Museum er en god kilde til lokale oplysninger.

Suffolk - egnen er bare sprængfyldt med maleriske landsbyer og besøgende, der har samlet op billig biludlejning i Bury St Edmunds vil være i stand til at udforske i deres fritid. Sutton Hoo er en af de vigtigste attraktioner her da det indeholder gravene af flere forskellige angelsaksiske konger.

De fleste af nattelivet i Bury St Edmunds finder sted i og omkring byens centrum. Mens Kultur gribbe vil gerne tage i en forestilling på Theatre Royal, vil andre finde en varm velkomst i byens barer, pubber og natklubber.

Med Biludlejning i Bury St Edmunds vil besøgende kunne køre ind i hovedstaden London i mindre end to timer. Besøgende vil forbi byen Harlow undervejs og dette er et godt sted at stoppe for frokost og besøge den lokale park.

Indsamling destination

Kort: