Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Valladolid

Byen Valladolid står på floden Piseurga nogle 200kms fra Madrid. Nu provinsens hovedstad i regionen Castilla - León, er det vokset til et kommercielt og industrielt center uden at miste sin sans for historie og arv. Biludlejning i Valladolid er en fantastisk måde at udforske området.

Fra en maurisk landsby i det tiende århundrede til en større by omfatter Valladolids omtumlede historie boliger konger i Castile og to korte perioder som hovedstad i Spanien. Byen så fødslen af Kong Philip II, død af Christopher Columbus og det kortfattet residence af forfatteren til Don Quixote, Cervantes.

Mange gamle bygninger i byen vidner om dens glorværdige fortid, med den dejligste der spanske Renaissance nationale Skulpturmuseum. 1500 - tallet katedral og 1200 - tallet Universitet er et must - see. Den gamle bydel i byen kan prale af fine og gamle aristokratiske boliger og religiøse bygninger.

Shopping i Valladolid er en fryd fra sofistikerede indkøbscentre gennem butikker at åbne markeder og specialitet butikker. Regionen er berømt for sine vine, serveret i lokale restauranter med lækre rige retter. Fiestas finder sted året rundt, med de mest kaotiske er i September, og hellige uge bringer mange besøgende.

Billig biludlejning i Valladolid vil tilskynde dagsture til charmerende historiske landsbyer og byer, eller at de mange lokale vingårde. Med Biludlejning i Valladolid, længere ture på tværs af det smukke og varierede spanske landskab er nemme at arrangere, og byerne i Salamanca, Burgos og Segovia er inden for rækkevidde.

Indsamling destination

Kort: