Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Valladolid Togstation

Estacion del Norte, den centrale jernbanestation i Valladolid, er beliggende i udkanten af byen en kort tur fra centrum. Tog tjene lokale destinationer og alle de vigtigste spanske byer samt Portugal og Frankrig. AVE express service mellem Valladolid og Madrid når kapital i under en time.

At udforske de byer, landsbyer og landskab i det centrale Spanien, billig biludlejning i Valladolid togstation er afgørende. Både Europcar og Avis er bekvemt placeret på stationen og Hertz ligger tæt på Calle Italia. Alle tjenesteydelser kan bestilles nemt online, at sikre den mest konkurrencedygtige pris.

Valladolid har en lang og varieret historie, fra sin tiende århundrede landsby til nutidens moderne, blomstrende kommercielle centrum. Gamle bygninger og klostre, den majestætiske domkirke, historiske 13 århundrede universitetet og byens maleriske gamle bydel alle vidner til den traditionelle spanske livsstil af dens beboere gennem tiderne.

Shopping i Valladolid er sjov, fra sofistikeret moderne indkøbscentre og butikker via lokale markeder til håndværk butikker, som sælger læder, keramik og tekstilprodukter af området. Fremragende restauranter serverer lækre lokale retter og vine og natteliv i tapas - barer, dance klubber og livlige cafeer er second to none.

Biludlejning i Valladolid togstation giver frihed til at strejfe i din fritid. Der er meget at se og gøre, med sejlture på kanalen og floden for at nyde, gamle slotte at opdage og varieret historie i regionen til at udforske. Biludlejning i Valladolid togstation er et must.

Indsamling destination

Kort: