Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Palencia

Med dets fantastiske katedral i den gamle by, Palencia, north/central Spanien, er en fin by på en flod. Det ligger tæt på Tierra de Campos og byerne Burgos og Valladolid og har fine muligheder for at køre med Biludlejning i Palencia.

Dens gotiske katedral går tilbage til 1300 - tallet og er en low - level sted, der virkelig fanger fantasi. Der er også et museum i her og nogle af de andre kirker i byen vise høj kvalitet billeder. Der er nogle nice slentrer at være haft i nærheden af den gamle bydel og du kan også begive dig ud i Biludlejning i Palencia at tage i den gamle bymur.

I nærheden ligger den undervurderede byen Burgos, 80kms mod nordøst, som har en endnu mere smukke katedral, der er graven af El Cid. Det handler om kirker og torve i denne by og det har en tydelig mangel på turist skarer, der kan appellere til mange kræsne besøgende.

Med billig biludlejning i Palencia, kan du også tage til byen León mod nordvest. Grundlagt af romerne, er dens bymure og gotiske katedral fantastisk. Derudover for udendørs type, Picos de Europa National Park er en af Europas største nationalparker og kommer med ekstraordinære vandreture og kørsel. Det skyldes nord for Palencia og nordøst for Leon.

Mange turister også lave en lige linie til Valladolid mod syd, men det er en stor by med ikke meget i vejen for enestående seværdigheder. En bedre mulighed er at hovedet nord til kysten ved Santander med Biludlejning i Palencia, hvis du har tid.

Indsamling destination

Kort: