Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Mallorca Playa de Palma

Populære feriested øen Mallorca er i Middelhavet, 250kms fra det spanske fastland. Mallorcas hovedstad, Palma, er øverst i Palma - bugten. Palma internationale lufthavn og seaside by i Playa de Palma ligger øst for byen. En rejsemulighed for sightseeing er fastsat af Biludlejning i Playa de Palma.

Playa de Palma Strand strækker sig fra Can Pastilla til Arenal. Stranden er omkring seks kilometer af golden sands. En promenade løber bag stranden. Skygge parasoller er blevet rejst på stranden. De rolige vande i bugten er perfekt til svømning og kitesurfing. Playa de Palma har utallige restauranter, barer og hoteller.

På promenaden findes tyske, hollandske og britiske pubber. Velrenommerede virksomheder give Biludlejning i Playa de Palma fra kontorer i regionen. Kørsel mod øst fra Playa de Palma fører til Arenal, Drach - huler og Pollenca, det nordligste punkt på Mallorca. Drach - huler omfatter fire stalactite fyldt huler, der er kunstnerisk tændte.

Kørsel tilbage til Palma på vestkysten ruten ved at bruge Biludlejning i Palma giver adgang til Deia Village, Santuari de Lluc, Torrente de Pareis og Sant Elm. Santuari de Lluc er en pilgrimsfærd destination ringmærket af bjerge som Puig de Massanella. Fra Sant Elm fortsætter vejen ned til Palma.

Seværdigheder i Palma omfatter en gammel by kvartal, en awesome gotiske katedral, Bellver - slottet og El Pueblo Espanol. Bellver Slot er på en lav bakke og giver udsigt over Palmas billedlige havn. Forudbestilling billig biludlejning i Palma ofte garners besparelser på standard priser.

Indsamling destination

Kort: