Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Mallorca Camino De Can Pastilla

Den smukke badeby Can Pastilla ligger på Spaniens ferieø, Mallorca. Det har en fantastisk beliggenhed for nem adgang fra øens vigtigste lufthavn, søn Saint Joan internationale lufthavn. Det er også inden for rækkevidde af øens største by, Palma, som er et centrum for handel i området og blot fem kilometer nordvest.

Selv om det er en meget bekvem beliggenhed, at være så tæt på lufthavnen, bør du være opmærksom på, at det lider en smule fra støj af fly flyver over. Så har du til at veje det op mod bekvemmeligheden ved at blot minutter kørsel fra Palma med Biludlejning i Can Pastilla.

Den lille resort har en smal stribe, der løber gennem centrum. I den ene ende er en havn, hvor du kan arrangere bådture og fisketure. Der er også restauranter i havnen og med fantastisk udsigt ud over havet. Det er et fantastisk sted til middag eller et glas vin.

Palma er den primære by på øen og er et fantastisk sted at besøge og let at komme til med billig bil leje i Can Pastilla. Med et fantastisk natteliv og levende føler, at det er du sikker på at finde noget der passer til din smag i de livlige gader. Der er mange forskellige restauranter, både internationale og spanske, så du vil være i stand til at finde noget til din smag.

Med hensyn til strande, er øen Mallorca helt omgivet af maleriske scener. Så vær sikker på at vove sig ud af resortet og udforske. Dette er gjort nemt med Biludlejning i Can Pastilla er let tilgængelige, så hvorfor ikke gøre en dag med det.

Indsamling destination

Kort: