Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Mallorca Paguera

Turister kan få billig biludlejning på Paguera ved booking online før ankommer i Mallorca. Det er et godt sted at have en lejebil, som der er masser at se i sydvest og vest for den vigtigste baleariske ø.

Paguera er pænt placeret langt nok væk fra Palma at være væk fra støj af kapital og nærliggende resorts Magaluf og Palma Nova, men disse områder er nemme at nå med leje af bil i Paguera, også. Motorvejen kører det meste af vejen mellem Palma og Paguera og lufthavnen er motorvej hele vejen.

Der er en række strande i Paguera til fange nogle stråler og tage en dukkert i Middelhavet og de er sjældent overfyldt uden for juli og August, til at starte. Caféer og laid - back barer give aftenunderholdning samt den større hotel resorts.

Ikke langt mod øst med bil er leje i Paguera den øverste resort Santa Ponsa. Det har en dejlig beliggenhed på Med, bakket op af bakkerne, og kan prale med et par mesterskabs - golfbaner og vand sport action. Alternativt kan du overveje position omkring den sydvestlige kyst og derefter op til bjergby Valldemossa.

Valldemossa er en kunstneriske by, hjem til forskellige fremtrædende kunstnere og musikere på én gang eller den anden, og ligger midt i smukke bjerglandskab og har revner by arkitektur. Længere nord herfra med leje af bil i Paguera er Deia, som har en lignende disposition i bakkerne, mens Soller og Port Soller er mod nord igen.

Indsamling destination

Kort: