Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Gran Canaria Hotel Riu Palace Maspalomas

Biludlejning på Tenerife - Hotel Riu Palace er langt den nemmeste måde at komme rundt, hvis du planlægger at holde ferie i dette område. Det moderne hotel er nemt beliggende lige ved stranden i den populære ferieby frakker Adeje. Mange mennesker vælger at bruge det som en base og komme rundt med billig biludlejning på Tenerife - Hotel Riu Palace.

Billeje på Tenerife - Hotel Riu Palace er tilgængelige for alle, uanset om du er en hotelgæst eller ej. Du skal dog at vise personale et gyldigt kørekort og være parat til at køre i højre side af vejen. Nogle virksomheder kræver også at du er over 21 år eller har kørt i mindst tre år.

Når du har din overnatning og transport organiseret, kan du tour øens mange strande i stil. Ligesom alle Kanarieøerne er Tenerife velsignet af en komfortable, solrige klima og varmt, klart vand. De fleste af strandene tilbyder også vandsportsaktiviteter, herunder windsurfing og vandski.

Hvis du kan lide spansk mad vil du ikke blive skuffet i Tenerife. Tapas, der består af snesevis af individuelt udarbejdet små retter, er en af de foretrukne måder at spise her. Med så meget at vælge imellem på tilbud er du sikker på at finde noget for selv den pertentlige spisere.

Hvis du er på vej til kysten med Biludlejning i Tenerife - Hotel Riu Palace, derefter er en fisk og skaldyr paella et must. Denne ris - baserede parabol er en traditionel favorit og ingen spanske ferie ville være komplet uden prøveudtagning mindst én.

Indsamling destination

Kort: