Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Gran Canaria Port Agaeta

De Kanariske Øer fortsat tiltrækker mange besøgende hvert år og by Agaete er fundet på øen ligger tæt på Gran Canaria. Biludlejning på Agaete gør det behageligt at komme til og fra byen og de nærliggende strande samt andre byer og byer.

Spanien tiltrækker mange besøgende året rundt, men sommeren er langt det mest populære tidspunkt at besøge. Den spanske by Agaete er hjemsted for mindre end 6.000 mennesker, men dette nummer svulmer i de varmeste tidspunkter af året fra maj til September.

Agaete er beliggende i behagelige omgivelser med en bjergrige kulisse på den ene side og en dyb dale og kløfter på eth andre. Kysten kan nås inden for få minutter med billig biludlejning på Agaete og dette kan også bookes på forhånd for at undgå skuffelse.

Samt være i stand til at gå rundt i bakker, skove, områder og dale, vil besøgende også have masser at gøre i byens centrum, da der er et anstændigt udvalg af butikker og forretninger. Mange af disse er fundet tæt på de lokale pladser (firkanter), som er foret med forskellige spisesteder, bagerier og caféer.

Biludlejning på Agaete kan anvendes til forskellige årsager gerne at komme til og fra stranden og bjergene. Andre vælger at gøre brug af Biludlejning på Agaete for at komme til andre byer og byer, der findes i nærheden og der er en stor motorvej, der løber lige nord for byen, der kan bruges til at komme rundt.

Indsamling destination

Kort: