Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i El Hierro Lufthavn

El Hierro lufthavn fungerer som en gateway til byen El Hierro, en af de spanske Kanariske Øer. Det er tjent med luftfartsselskaber, der leverer planlagte forbindelser til Tenerife. Det er den mest almindelige indgang til øen, så det tilbyder en række services og faciliteter for komfort af sine besøgende. Rejsende kan finde en række muligheder for leje af bil i El Hierro lufthavn gennem udlejning - skranken i ankomsthallen.

Kørsel er den bedste måde at komme rundt på øen, som en god del af det anses remote ørkenen. Øen er frekventeres af naturelskere og eventyr søgende søger at slappe af væk fra det pulserende liv i byen.

El Hierro er den mindste af de Kanariske Øer og er kendt som verdens ende. Det er et UNESCO Biosfærereservat. Bemærkelsesværdige vartegn rundt på øen er tilgængelig med en billig biludlejning på El Hierro lufthavn. Disse omfatter Virgen de la Caridad kapel, og Mirador de la Peña.

Mange turister kommer til øen normalt bruger deres tid på at køre rundt og nyde de naturlige scenerier med en billeje i El Hierro lufthavn. Der er et par campingpladser over hele øen, men fordi det er en beskyttet naturressource, en masse af dens område er begrænset til turister. Gulf coast, imidlertid tiltrækker et antal rejsende på grund af dens smukke strande og spændende fritid attraktioner.

Indsamling destination

Kort: