Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Linares

Linares er en travl by i Jaen, Andalusia Spain. Byen er den regionale hovedstad i Sierra Morena, som også omfatter nogle dele af bjergkæden storslåede Sierra Morena. Byen kan prale af utrolige naturlige monumenter samt smukke arkitektoniske mesterværker. Byen er mest kendt for naturreservatet Despenaperros, der ligger i udkanten af byen. Besøgende kan tage en billig biludlejning på Linares for nemmere navigation rundt i byen.

Med Biludlejning i Linares har besøgende let adgang til de mest attraktive monumenter i området, især i byens historiske gamle bydel. Den gamle by plaza er et godt sted at starte, foret med storslåede konstruktioner fra 1500 - tallet.

Besøgende kunne også tage tid uden for den gamle bydel hvor der findes mere interessante pladser og parker. San Francisco pladsen indeholder 16 århundrede kirken af samme navn. San Francisco kirken er vært for en andalusisk barokke altertavle.

Biludlejning i Linares ville også tager besøgende til byens Casa Museo Andres Segovia, en house museum, som er vært for forskellige samlinger af artefakter og andre elementer fra den verdenskendte guitarist Andres Segovia.

Også er at bemærke Teatro Cervantes, en 1800 - tals bygning, som spiller vært for forskellige udstillinger samt forskellige vigtige kulturelle begivenheder. Teatret er også vært for kort spille festivaler og andre retsakter.

Indsamling destination

Kort: