Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Jaen Togstation

Jaen er en provins i Andalusien Spanien at mange turister besøger hvert år. Hvad vil du først bemærke, når du kører rundt i byen er de smukke arkitekturer, der står højt over byen.

Hvis du kommer til Jaen via Jaen togstation, er der tilgængelige Biludlejning, at du kan let finde på at give dig den bedste form for transport fra banegården og omkring byen.

Auto Europe, Argus, Holiday Autos og Europcar har deres respektive flåder venter på dig, når du ankommer til stationen. Planlægge dine rejser forud for tid er bedst, især hvis du ønsker at være i stand til fuldt ud at udforske skønheden i Jaen. Dette omfatter at reservere din billig biludlejning i Jaen togstation inden din ankomst.

Drive din billig biludlejning fra Jaen togstation op til hvor Santa Catalina Castle står. Slottet er åben for turister, og der er udstillingsgenstande, som du kan drage fordel af at vide lidt mere om sin historie.

Der tilbydes også en restaurant og en pub i nærheden. Men hvis du ønsker at tage i skønhed i omgivelserne samtidig have dit måltid, der er en picnic jorden du kan sidde og slappe af på. Gå op ad slottet og ser på den maleriske udsigt omkring dig.

Indsamling destination

Kort: