Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i La Palma Los Cancajos

Los Cancajos i La Palma er placeret i Breña Baja på den østlige del af La Palma. Du kan nemt komme til Los Cancajos fra lufthavnen med en billig biludlejning. Det er blot to kilometer langt. Store hoteller og lejligheder kan findes i nærheden af Los Cancajos. Blandt de nærliggende hoteller, er Hotel Hacienda Jorge og Hotel Hotasa Taburiente Playa Aparthotel Hotasa Costa Salinas.

Turistattraktioner nås bedre med en billig biludlejning på. 4 kilometer mod nord findes Santa Cruz de la Palma. Det er en stor arbejdsplads for kulturarv, som har mange vigtige kunstværker af lokale kunstnere. Gamle kirker findes også her. 9 km mere, vil turister Se Puntallana, en naturpark, hvor folk gør vandre - og cykelture.

Los Cancajos har flere sorte sandstrande i nord. Flere navne vil omfatte Varadera og Nueva, begge stenede strande. Udforske resort på din egen bekvemmelighed er nemt med en billig billeje i lufthavnen. Stranden er bedst for vandsport såsom dykning og snorkling og svømning.

På vej mod syd, vil turister nyde en flot udsigt over Barco de la Virgen. Denne store site af arv er en naval museum, der holder 1940 - replika af Santa María caravel. Dette blev ledet af Columbus på hans rejse til Amerika. Rejser på din egen bekvemmelighed via en billig biludlejning i lufthavnen. Det vil helt sikkert gøre det rejse nemmere.

Indsamling destination

Kort: