Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i La Palma Lufthavn Canaries

Gran Canaria er medtaget blandt de Kanariske Øer, på Las Palmas - provinsen i Spanien. Øen kan prale af sin rige naturlige miljø, hvor der findes talrige beskyttede reserver og naturmonumenter. Gran Canaria, som med resten af de Kanariske Øer, kan prale af et væld af fantastiske strande – store som små, spredt ud over øens kystlinje. Øens største og hovedstad by Las Palmas de Gran Canaria er en god base at udforske, hvad Gran Canaria har at tilbyde. Billig biludlejning på Gran Canaria gør for en bekvem måde at navigationen rundt på øen.

Med billeje på Gran Canaria, kan besøgende nemt udforske den hovedstad by Las Palmas de Gran Canaria, hvor man kan finde interessante monumenter og attraktioner. Blandt de bedste attraktioner i byen, er Playa de Las Canteras, en 4 kilometer strand, der dominerer byen.

Billeje på Gran Canaria vil også tage besøgende til den berømte Catedral de Santa Ana, en meget gammel katedral, der har udsigt over resten af byen. Katedralen er blandt de bedste eksempler på antikke arkitektur i byen.

Las Palmas de Gran Canaria kan også prale af Vegueta, som er en historisk by, samt den gamle bydel Triana, hvor besøgende kan udforske nogle af de gamle traditioner i byen.

Også er på stedet Parque Santa Catalina, som ligger i centrum af nattescene i området.

Indsamling destination

Kort: