Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i La Coruna Ferrol

Ferrol er en spansk by i La Coruna, Galicien. Byen er berømt for sin travle kommercielle havn samt sin fantastiske strande. Byen er et sammensurium af middelalderlige gader, gamle huse. Industriel og militær konstruktioner, åbne strande og interessante gallerier, domineret af en imponerende befæstet borg. Ferrol er virkelig en interessant by at opdage, vrimler med et væld af historiske, kulturelle og naturlige attraktioner. Den bedste måde at udforske byen er gennem billig biludlejning på Ferrol.

Med biludlejning på Ferrol, kan besøgende nemt nå nogle af de bedste attraktioner i byen, herunder kulturarv af Arsenal og slottet. Disse konstruktioner er blandt de vigtigste bygninger i byen, med hensyn til deres historiske betydning og kunstneriske appel.

Også er at bemærke byens fantastiske religiøse bygningsværker, blandt hvilke er kirken i San Francisco, og Co - katedralen i Sankt Jullian. Kirken San Fransisco er en neoklassisk inspiration, beliggende i landsbyen Ferrol Vello, mens Saint Julian Cathedral kan findes i A Magdalene kvarter.

Billeje på Ferrol ville tage besøgende på gaderne i A Magdalene, en gammel kvarter med en blanding af gamle huse og smukke gallerier. Blandt de bedste steder i nabolaget er Canton Molins haven, en rig stykke af grønne områder hvor gamle træer vokse.

Besøgende kan også tilbringe tid gennemvædning op i de indbydende strande i byen, blandt hvilke er surfing områder af Ponzo, og de fantastiske kyster af San Jorges og Santa Comba.

Indsamling destination

Kort: