Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i El Ferrol

Ferrol er en havneby på Atlanterhavskysten i det nordvestlige Spanien. Det er beliggende i provinsen A Coruña i Galicien - regionen. På grund af sin beliggenhed har hotellet en farverig bygning af orlogsfartøjer arv som hovedstad i den Maritime afdeling af den spanske flåde i nord. Det giver ikke meget i form af turist attraktioner, men det kan tjene som en god dag turens destination eller rejse base for at udforske resten af området.

Kørsel er en nem måde at komme rundt i området så mange rejsende vælger for at arrangere biludlejning i El Ferrol så snart de ankommer. Det anbefales stærkt, at reservationer foretages via internettet, så turister kan drage fordel af særlige tilbud. I byen, havnen og port område er de mest populære attraktioner. Der er også en række arkæologiske udgravninger omkring Ferrol, der er værd at drevet.

Derfra, kan rejsende også tage deres billig biludlejning i El Ferrol og drev ud til byen en Corunña mod syd. Rejsetiden vil tage omkring 45 minutter men drevet er værd som rejsende vil komme til at gå langs den naturskønne Atlanterhavskyst derhen. Bemærkelsesværdige seværdigheder i byen omfatter kirken Santiago i den gamle bydel, Castelo de San Antón, Museo Emilia Pardo Bazán og Xardin de San Carlos.

Yderligere kan ud, rejsende også tage deres leje af bil i El Ferrol og begiv dig ud til andre byer og landsbyer i provinsen. Populære valg omfatter den lille by Ribadavia, byen Tui nær den portugisiske grænse og byen Lugo.

Indsamling destination

Kort: