Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Huesca

Byen Huesca ligger i Aragonien, Spanien, hovedstad for provinsen, som bærer samme navn. På trods af dette, betragtes byen som en af de mindre befolkede provinsielle hovedstæder i Spanien. Trods de fleste af de gamle strukturer fra byen har været revet ned, byen fastholder nogle bygninger, der eksemplificere den romanske arkitektur, som provinsen er kendt for.

For at komme til byen, en besøgende, der har fløjet ind fra uden for landet har til kørsel til byen korrekt. Den nærmeste lufthavn er beliggende i Zaragoza. Derfra, kunne de enten tage bussen eller vælge at benytte sig af Biludlejning i Zaragoza lufthavn. For besøgende, der kommer fra Barcelona, kunne de enten tage toget eller ride en bus til byen.

At komme rundt i byen, kan turister enten vælge at deltage i en pakkerejse eller se seværdighederne i sig selv. Selvom punkter af interesse er inden for gåafstand, kunne andre kun nås med en 4 × 4 køretøjer, som kan lejes fra Bil udlejning på Huesca.

Nogle af steder af interesse inden for området er katedralen Huesca, som blev bygget over en moske. Turister kan også vælge at se hill San Jorge, en fælles hermitage websted under de saint festdag. Selvom nogle turister kan vælge for at drage fordel af billig biludlejning i Huesca at se Canfranc station, rådes turister til at tage toget fra Huesca at nyde den smukke natur.

Indsamling destination

Kort: