Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Huesca Train Station

Huesca Rail Station fungerer som gateway til provinshovedstaden i Huesca i Aragon, Spanien. Fordi det tjener en by, der betragtes som et populært udgangspunkt for udflugter til Pyrenæerne og den nordlige del af landet, er stationen også et ideelt travel hub. Turister er forsynet med en række muligheder for billig biludlejning på Huesca jernbanestation, så de nemt kan komme rundt i området under deres ophold.

Jernbanestation betjenes af tog fra Madrid, Barcelona og andre steder i det centrale Spanien. Efter at have taget en Biludlejning på Huesca jernbanestation, kan besøgende køre ud til forskellige seværdigheder og attraktioner i nærheden af byen. Steder af interesse omfatter rådhuset og dens berømte Cuadro de la Campana maleri, Casino på byens centrum, som blev bygget i Art Nouveau arkitektur og katedralen Huesca.

Rejsende kan også sætte pris på en tur til forskellige skistationer, herunder Canfranc, Astun og Jacas under deres ophold. Bjergbestigning og vandreture er også populære fritidsaktiviteter i Huesca. De vigtigste færdselsårer i byen er for det meste foret med restauranter og spisesteder, hvor turister kan smage lokale og regionale retter under opholdet.

Efter dette, kan en Biludlejning på Huesca jernbanestation også tage turister til andre kendte udflugtsmål uden for byen. Almindelige indstillinger omfatter byen Barbastro, romanske og gotiske helligdomme af San Juan de la Pena og byen Jaca.

Indsamling destination

Kort: