Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Gran Canaria Bahia Feliz

Bahia Feliz er en travl ferieby i San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria Spanien. Området er et godt udgangspunkt for rejser rundt San Bartolome de Tirajana hvor de mere populære turist kvarterer i Playa del Inges og Maspalomas er placeret. Bahia Feliz kan også prale af en livlige strandpromenade, hvor de fleste af de turistmæssige aktiviteter er koncentreret. Området er også foret med fremragende logi steder, hvilket gør Bahia Feliz en virkelig ideelt sted at starte en tur på Gran Canaria. Billig biludlejning på Gran Canaria Bahia Feliz gør for et praktisk middel til at sejle rundt i området.

Med billeje på Gran Canaria Bahia Feliz, kan besøgende nemt nå nogle af de bedste kystnære områder i byen, som også er blandt de bedste steder til windsurfing. Selv om strandene er generelt småsten, er udsigt over kysten stadig meget tiltalende.

Billeje på Gran Canaria Bahia Feliz ville også tage besøgende til nogle af de bedste nat steder i området, som findes for det meste i områderne resort og hotel i byen. Besøgende kan også tilbringe tid i en af de kommercielle centre i nærheden af byen for nogle splurging.

Besøgende, der trætte af småsten arten af Bahia Feliz stranden kunne hovedet til den nærliggende Playa del Ingles, som har en sandstrand terræn, foret med flere beachside barer og klubber, tilbyder et mere livligt natteliv.

Playa del Ingles er også tættere på de bedste indkøbscentre i området.

Indsamling destination

Kort: