Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Fuerteventura Morro Jable Pajara

Billig biludlejning i Morro Jable – Pajara er tilgængelige i det sydlige Fuerteventura feriested Morro Jable for dem, der har lyst til at kigge rundt dette smukke område af øen. Det er lige ned i den sydlige del af Fuerteventura omkring en time fra lufthavnen og har dejlige strande og en cool by.

Mens roligere end de vigtigste feriesteder i Fuerteventura og godt for familier, har Morro Jable stadig muligheder i alle områder med masser af barer og restauranter samt sine hoteller og resorts. Mange turister til denne del af Fuerteventura gå til Biludlejning i Morro Jable – Pajara, da der er så meget at se og det er billigt.

Morro Jable ligger i Pajara region af øen, som ligger i den sydlige del, hvor nogle af øens bedste strande er. De er lang og bred og godt for svømning og badning, plus der er også en nudister strand her. Morro Jable er især populære hos det tyske kontingent.

Jandia regionen omfatter det meste af den sydlige del, herunder Pajara, og der er en hel del at se med Biludlejning i Morro Jable – Pajara. Jandia Beach er en af de smukkeste strande på Fuerteventura og er let tilgængeligt fra Morro Jable i bil. Det har hvidt sand og går rundt flere bræmmer og er mere stille end Jable.

Det er også værd at tage et kig på Jandia Nature Reserve (Parque Natural de Jandia) med Biludlejning i Morro Jable – Pajara, som handler om 50kms nord for byen og er kendt for sine klitter og dyreliv.

Indsamling destination

Kort: