Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ciudad Real

Ciudad Real er en by i den spanske region Castilla - La Mancha i den centrale del af landet. Navnet bogstaveligt betyder Royal City og betragtes som en langdistance pendler forstad til landets hovedstad, Madrid. Mens byen er lille nok til at give mulighed for gåture, arrangere mange turister stadig for Biludlejning i Ciudad Real, så de også kan venture ud til nærliggende landsbyer senere.

Der er mange seværdigheder at se i Ciudad Real. Bemærkelsesværdige steder omfatter Don Quixote Museum, Iglesia de Santiago, som er den ældste kirke i byen, Museo Elisa Cendreros som har en interessant samling af smedejern træ og fans, og kirken Saint Peter, en anden vigtig religiøse monument i Ciudad Real.

Også tilgængelige med en billig biludlejning i Ciudad Real er Plaza Mayor eller Main Square i centrum. Dette område er foret med butikker, restauranter og gaden attraktioner. Puerta de Toledo er også et besøg værd, mens turister opholder sig i byen.

Yderligere kan ud, rejsende køre op nordpå til byen Toledo ved hjælp af en Biludlejning i Ciudad Real. Byen ligger over Tejo - floden og har en historie som går tilbage til den romerske æra. Bemærkelsesværdige vartegn omfatter Alcazar i udkanten af den gamle by, katedralen downtown og jesuitterne kirke, som tilbyder en storslået udsigt over Toledo fra dens twin spir.

Ciudad Real er forbundet med Madrid via AVE højhastighedstog, som går ind i byens togstation downtown. Byen har også en central lufthavn, der tilbyder flyvninger til forskellige dele af Spanien og centrale europæiske luft hubs.

Indsamling destination

Kort: