Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Ciudad Real Togstation

Ciudad Real togstation fungerer som et fælles indgangssted i byen Ciudad Real i Spanien. Stationen betjenes af højhastighedstog fra Madrid og andre centrale placeringer i Castilla - La Mancha regionen. Dette er grunden til, at stationen er også et velegnet udgangspunkt og rejse hub for at udforske området. Muligheder for billeje på Ciudad Real togstation leveres gennem en række udlejningsbureauer, som har oprettet tællere i bygningen.

Efter at have taget en Biludlejning på Ciudad Real togstation, kan turister begynde deres rundtur til nogle af de mest populære attraktioner i byen. Bemærkelsesværdige vartegn omfatter Don Quixote Museum, Museo Elisa Cenderos og Plaza Mayor. Også et besøg værd er religiøse monumenter såsom Iglesia de Santiago, som er byens ældste kirke og Iglesia de San Pedro, som blev bygget i 1300 - tallet i gotisk stil.

I nærheden af det centrale torv, vil rejsende også finde en række spisemuligheder, gaden seværdigheder og butikker. Turister opfordres til at prøve byens lokale og regionale specialiteter under deres ophold. Der er også masser af barer i nærheden af Plaza San Francisco hvor yngre publikum har tendens til at hænge ud.

Yderligere kan, rejsende også tage deres billige biludlejning på Ciudad Real jernbanestation og drev ud til andre velkendte rejse steder i det centrale Spanien. De kan køre op til Toledo eller byen Madrid til nord eller hoved ned sydpå til Cordoba.

Indsamling destination

Kort: