Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Almeria Train Station

Billig biludlejning på Almeria Rail Station ligger havneområdet af byen. Inden for nem gåafstand, kan du vandre rundt i havnen og beundre nogle luksusyachter eller sidde på en café og prøve de lokale kaffe mens eftermiddags - siesta får undervejs.

Byen har mange spændende ting at gøre i løbet af dagen og natten, og du vil aldrig være kede. En omfattende samling af museer boliger alt lige fra artefakter til moderne kunst pryder hallerne. Gaderne er fantastisk til vandrer planløst rundt og mange føre til farverige gårdhaver og firkanter.

Alcazaba Almeria begyndte opførelsen i 900 - tallet og er stadig står i dag. Det er en befæstet område, der blev bygget på højere jorden og var herskende sæde for området i mange år. Som byen voksede, ydre vægge var bygget til at holde området sikkert og der er nu tre linjer af væggene.

Hvis du ønsker at hovedet ud til en lille shopping brug Biludlejning på Almeria jernbanestation til at transportere dig rundt. Alle poserne kan være poppet i boot efterlader dig med mere energi til at shoppe. Blandet med butikkerne er mange restauranter og caféer bør du har brug for et boost af energi.

Området er meget smukt og der er så meget at opdage, at en Biludlejning på Almeria jernbanestation er den bedste måde at gøre det. Rejse op i bakkerne og finde nogle idylliske landsbyer, som stadig arbejder i traditionelle måder med eftermiddag siestas og stor fællesskabsånd til lokale lejligheder som fødselsdage og bryllupper hvor alle er velkomne.

Indsamling destination

Kort: