Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Mojacar

Mojacar ligger i den sydlige del af Spanien, en populær turistdestination. Det bør komme til nogen overraskelse da Mojacar er klemt inde mellem bjergkæden Sierra Cabrera og Middelhavet. Gør denne by et charmerende sted med sine gamle hvide bygninger og udsigt over bjergene og med en Biludlejning i Mojacar gøre mest muligt ud af dit besøg.

Med en historie, der går mere end 4.000 år tilbage, menes Mojacar at være en af de ældste områder i Spanien. Denne landsby er blevet afgjort og beboede af fønikiske, puniske, romerske og Moor folk. Endnu selv om det har været over 500 år siden maurerne venstre, bevarer byen en marokkansk landsby føler snarere end en hip kosmopolitiske feriedestination.

Hvert år i juni lokale af Mojacar ære deres arabiske fortid med en vidunderlig Moor og Christian festival. Andre betydelige festivaler ære protektor saints i byen ligesom Virgen del Rosario, hvem er den kvindelige skytshelgen, og San Agustín er den mandlige skytshelgen. Spanske festivaler er meget vigtige, så vær parat til at deltage i disse grand lokale traditioner.

Med en billig biludlejning i Mojacar, hoved syd for byen for at besøge den populære og op og kommer resort på Mojacar Playa. Her får du kvalitet internationale fødevarer som mexicansk, engelsk, fransk og argentinske retter. Men glem ikke at prøve traditionelle arabiske retter også gerne fisk frito, Migas, Ajo Colorao, Gurullos og Pelotas.

Med byens fædre fremsyn til at bevare byens gamle charme og skønhed, vil ikke du finde nogen af bygningerne i Mojacar bliver bygget højere end fire etager. Leje af bil i Mojacar kan du nyde denne unikke landsby og dens fantastiske bjerge, hav og ørken visninger i frihed og komfort.

Indsamling destination

Kort: