Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Albacete Train Station

I den sydøstlige del af den populære ferie sidder land Spanien byen Albacete. Det er hjemsted for en lufthavn og en travl jernbaner stationer og biludlejning på Albacete jernbanestation er på tilbud gennem velkendte navne i den sektor, herunder Avis.

Tjenester på banegården køre til forskellige byer og byer, herunder rutekørsel til Barcelona. Dagture til den populære spanske by er let at organisere når du ankommer, og ingen tur til Albacete er komplet uden at bruge nogen tid besøge katedralen.

De lokale museer ligger tæt på domkirken og besøgende kan lære alt om historien om byen på museet. Busserne kører rundt i byen i løbet af dagen og besøgende kan vælge mellem Biludlejning på Albacete togstation og fange en bus til at komme rundt med Biludlejning ofte bevise, langt mere populær.

Universitetet findes her er berømt i hele Spanien, da det huser mange studerende og tilbyder en bred vifte af emner at studere. Uundgåeligt, er der et bredt udvalg af sene natten spillesteder fundet omkring campus med barer, klubber og billige steder at spise alt i umiddelbar nærhed.

Mange erhvervsfolk besøge Albacete, som der er en stor industriel ejendom her, der huser mange virksomheder og business hovedkvarter. Det betyder, at der er mange hoteller og moteller at vælge imellem og mange af dem giver kun basale faciliteter og faciliteter til gode priser. De bedste hoteller findes i byens centrum, hvor der også er en 10 - benet bowlingbane og et indkøbscenter.

Indsamling destination

Kort: