Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Albacete

I den sydøstlige del af Spanien sidder byen Albacete og selv om det ikke er enormt populært hos turister det tiltrække mange forretningsrejsende som der er mange virksomheder og selskabets hovedkvarter baseret her.

Biludlejning på Albacete er en god måde at give dig selv nogle frihed under en ferie her, som du vil kunne gøre brug af motorveje og veje til at komme til andre byer og byer som Madrid; 258kms væk.

Museo de Albacete er den mest populære museum i byen og den fortæller historien om byens historie. Biografen kan findes i centrum af byen tæt på de største indkøbscenter og det viser et par film på engelsk for at sikre, at alle har noget at se.

Billig biludlejning på Albacete er god til at komme ud af jeres hotel og kan bruges til at køre til det lokale fodboldstadion at se en weekend spillet spilles af den lokale team Albacete Balompie. Nemlig dem hvem nyde shopping, det store indkøbscenter findes i hjertet af byen er hjemsted for mange butikker og butikker samt boder sælger souvenirs.

De fleste mennesker ind i regionen via Los Llanos lufthavn og der er regelmæssige flyvninger til byer som Barcelona. Den lokale domkirke er et populært sted for turister at besøge og der er mange barer og klubber fundet tæt på det lokale Universitet, der er hjemsted for tusindvis af studerende.

Indsamling destination

Kort: