Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sicilien Catania Lufthavn

Den Catania internationale lufthavn, også kendt som Aeroporto di Catania - Fontanarossa, beliggende i Catania, er en af de travleste lufthavne af øen Sicilien. Beliggende på østkysten af denne Middelhavsområdet Sea Island, er det den femte travleste lufthavn i hele Italien. Catania lufthavn rangerer tredje efter 'Leonardo Da Vinci lufthavn' og 'Linate lufthavn' i form af indenlandske rejsende trafik i landet. Alle store flyselskaber tilbyder tjenester fra Catania lufthavn, knytte den udførligt med resten af store europæiske destinationer.

Catania lufthavn går tilbage til år 1924 og var den første lufthavn på det tidspunkt i gang. Beliggende 5 km fra Catania på motorvej, som forbinder Catania Palermo og centrale Sicilien; Det tilbyder bekvem rejse indstillinger til de rejsende besøger Catania for pendling mellem lufthavnen og

byen. Biludlejning er de mest almindeligt anvendte medium for transport fra lufthavnen til forskellige dele af byen. og det er tilgængelige i overflod med djævleblændt lethed i lufthavnen. Der er mange billige bil leje muligheder, som er tilgængelige for rejsende, med næsten alle biludlejningsfirmaer leverer tjenesteydelser.

Lufthavnen også leverer en tjeneste kaldet ' Easyterra "gennem som rejsende kan bestille billig biludlejning på forhånd. Ved hjælp af denne service, kan gæsterne sammenligne priser for forskellige Biludlejning i et citat.

Rejsende touring til Catania kan vælge fra en bred vifte af hoteller, som er beliggende nær den internationale lufthavn i Catania. Nogle af de hoteller, som tilbyder kvalitetstjenester i byen Catania er 'Hotel Villa Romeo', 'Hotel Mediterraneo' osv.

Indsamling destination

Kort: