Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Firenze Lufthavn

Firenzes lufthavn er kendt både som Peretola lufthavn og Amerigo Cespucci lufthavn. Det er beliggende omkring 3 miles nordvest for Florence og kan nås med motorvejen A - 11 / E - 76. Peretola lufthavn ligger i Italien Toscana - regionen tæt på Campi Bisenzio, Sesto Fiorentino og San Mauro.

Peretola lufthavn først drives i 1930 ' erne som en erstatning for Campo di Marte og straks blev populært at rejsende og andre flyselskaber. Lufthavnen har gennemgået en omfattende renovering og blev omdøbt som Firenze Amerigo Vespucci lufthavn i 1990 's.

Lufthavnen har omfattende og komfortable faciliteter. Turisme information desk er åben fra 8:30 am til 6:30 pm og er beliggende i terminal ankomster. Der er flere butikker, der tilbyder elegante smykker, tøj og sport merchandise samt caféer kan lide min Chef og A - Café. Peretola lufthavn har også en Hittegods kontor, en privat lounge til forretningsformål, banker, pengeautomater og udenlandsk valuta exchange kabiner.

Der er en taxaholdeplads lige udenfor Ankomst terminalen til at tage passagerer til Firenze og andre bemærkelsesværdige distrikter. Biludlejning i Firenze Peretola lufthavn er tilgængelige og deres skriveborde er også placeret i terminalen. Billig biludlejning i Firenze Peretola lufthavn som Hertz, Avis, Alamo, Dollar, National, Sixt, Budget og Thrifty kan give dig med bil efter eget valg at tage rundt i Italien.

Indsamling destination

Kort: