Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Treviso Lufthavn

Vigtigt catalanske by af Vic ligger mellem grand city i Barcelona og historiske Girona, og har en lang og spændende historie, der spænder over 2.000 år. Oprindeligt var en romersk forpost, Vic erobret af visigoterne og maurerne, derefter tilbage til det antikke catalanske Kongerige i det niende århundrede.

Billig biludlejning i Vic er afgørende for besøgende til at udforske denne spektakulære region i Spanien, med sine mange steder af interesse og rullende landbrugs landskab. Byen har mange interessante bygninger herunder storslåede domkirke og kirker, dens museer og husene i sin charmerende gamle bydel.

Byen arv lever videre i sin romerske tempel, dens Musee Episcopal udsøgte samling af middelalderlige kunst, det centrale torv med dets gotisk, barok og renæssance bygninger og dens traditionelle fester, festivaller og catalanske markeder. Nærliggende i Manresa er Santa Cova Basilica og den berømte Jesuit College.

For nogle alvorlige shopping, kan besøgende drage fordel af Biludlejning i Vic og hovedet for Barcelona, selv. Denne berømte by har alle de 'shopportunites', du nogensinde vil behov. På vejen tilbage, vil en pause på en vejsidebombe restaurant for at prøve de lækre lokale røget svinekød pølser og lokale vine gøre din dag.

Biludlejning i Vic kommer også ind i sin egen med dagsture til Costa Blanca kysten, bjerget idylliske landsby Dosrius, vulkanen Montescarpo, gamle slot by i Villasar de Dalt, Fuives æsel centrum og Parc Nou, med sin gamle palæ, botaniske haver og vulkan museum.

Indsamling destination

Kort: