Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bari Lufthavn

Bari, Italien har sidst set en stigning i turismen som vacationers fra Storbritannien og Tyskland oplev denne charmerende italienske by. For at fuldt ud for at opleve byen og naboregionen bør besøgende undersøge leje en bil for deres besøg. Ni bekvemt bil leje selskaber drift ud af terminalen på Bari lufthavn. Med så mange valgmuligheder til rådighed, bør du kunne finde en bil, som vil tilbyde op den rette blanding af luksus og punkmiljø.

Bari er hjemsted for Basilica di San Nicola, eller domkirken St. Nicholas. For næsten tusind år, pilgrimme er kommet til domkirken betale henseender til den mand, der ville komme til at hedde Santa Claus.

Køre din nyansatte bil gennem Bari er som at tage en tur gennem historien. Byen var den anden økonomiske centrum grundlagt på fastlandet, så dens historie er lang og rig. Som du gør din vej fra det historiske centrum af Bari, vil du se de forskellige epoker i arkitektur, gået sammen om at give Bari en unik karakter til sig selv.

Bari er stadig stort set en by baseret omkring havnedrift og traditionelle landbrug. Turisme er en forholdsvis ny udvikling for Bari; byen har som sådan ikke den samme infrastruktur som mere traditionelle turistmål. Biler lejede for varigheden af dit ophold kan overvinde denne mindre ulempe og tillade dig at se strandene i morgen og at plukke friske frugt om eftermiddagen.

Indsamling destination

Kort: