Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bologna Lufthavn

Så snart du nærmer dig Bologna lufthavn vil du begynde at føle den arv, der er forsynet med denne gamle by. Grundlagt i 534 fvt, har Bologna klaret i alderen godt. Den moderne by har aktivt bevaret sin arv og så besøgende kan gå gennem autentiske middelalder, renæssance og barok kvarterer og se det kunstneriske arbejde af disse aldre. Seværdighederne er mange, og ikke alle i den historiske kerne af byen. For rejser lettere lufthavnen tilbyder en bred vifte af Biludlejning give turister frihed til at skabe unikke rejseruter hver gang de kommer.

Rejse gennem nutidens markeder og regioner i Bologna, eller park og udforske det historiske centrum af denne gamle by til fods. Mens du er i Bologna, stop ved Alma Mater Studiorum – den vestlige verdens ældste universitet. Eller besøge helligdommen af Madonna di San Luca, lige udenfor byen og se arbejdet, som mange master kunstnere. Mest bemærkelsesværdige blandt værkerne er Luke the Evangelist "Madonna med barnet."

Uanset hvad du ønsker at se, eller men du ønsker at opleve Bologna, den bedste måde er at have din egen bil, hyret. Det kan du hurtigt navigere fra ét attraction til næste og giver dig frihed til at holde så lang eller kort en tid som du ønsker. Med ture, er du holdt til tidsplan for din guide, hvorfor ville du ønsker at? Ikke du får nok af det i dit daglige liv? En ferie skal handle om at komme væk fra ansvar og bare nyde dig selv i dit eget tempo.

Indsamling destination

Kort: