Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sicilien Palermo Lufthavn

Palermo lufthavn Italien (PMO)

Hvis du befinder dig i Palermo, vil som ligger på den nordlige kyst af Sicilien, du ønsker at gå på opdagelse, den smukke kyst i øjeblikket du stå af ved Palermo lufthavn. Denne lufthavn er en af de mest populære lufthavne i Italien, og det er blevet bygget til minde om to dommere, myrdet af mafiaen, et sted i 90 erne. Ikke kun tjener denne lufthavn indenlandske destinationer, men også du kan fange et fly til nogen af de store byer i Europa som Madrid og Amsterdam fra her. Der er kun én terminal her, som består af tre niveauer. Det tjener formålet af afgange og ankomster.

Italy has many big Airports apart from Palermo lufthavn Italien (PMO) but it is the busiest airports of all and had a record of 4.5 millions passengers in year 2007. The name of the airport has been derived in the memory of two famous anti mafia leaders who were murdered in 1992.

Interiøret i lufthavnen er stille attraktive og du vil finde alle de nyttige tjenester inde i den. Der er to forskellige pengeautomater inde i lufthavnen og en bank til at veksle din valuta med valutaen i Italien. Du vil også være glad for at finde posthuset tjeneste på airport. Lufthavnsmyndighederne har holdt meget god pleje af passageren, sikkerhed og sikkerhed. Der er en førstehjælp plads såvel inde i lufthavnen. Nu hvis dit fly er forsinket, og du ønsker at tilbringe din tid frugtbart kan så du flytte rundt i store 9 butikker inde i lufthavnen sælger alle slags ting lige fra tilbehør, tøj, gaver, smykker, keramik, mobiltelefoner, avis, bøger, kosmetik og andre ting. Du vil helt sikkert nyde shopping rundt i lufthavnen med sådan en stor samling af forskellige ting at tilbyde dig. Du kan få lækre forfriskninger på den berømte barer og caféer ligger inde. Du kan vælge en billig bil leje service for at pendle fra ét sted til et andet.

Indsamling destination

Kort: