Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bergamo Lufthavn

Milano Bergamo Orio Al Serio lufthavn Italien (BGY) er en lufthavn beliggende i Bergamo, Italien. Milano Bergamo Orio Al Serio lufthavn Italien (BGY) dybest set giver dig med de lave omkostninger rejse til forskellige steder i Italien. Lufthavnen gal et referat af 5,2 millioner passagerer i år 2006. Lufthavnen er rene og ryddelige og er en af de bedste lufthavne, som du vil elske at besøge. For at komme til lufthavnen du kan enten leje en Biludlejning eller kan tage en direkte bus.

Italien har mange fantastiske steder, du vil elske at se og nå den smukke land du kan sandsynligvis afhænger flyselskab service. Lufttransporten er måske den bedste måde at flytter på tværs af byen på en god hastighed, så du er i stand til at få mere tid i at besøge forskellige og slående steder. Mennesker fra hele verden besøger Italien for at beundre sin skønhed og enkelthed. Du vil finde de fleste af lufthavnene i Italien fuld af crowd for mest tid af året.

Der er mange forskellige porte i lufthavnen for at komme ind og udgang og du er nødt til at forstå dem omhyggeligt, så du ikke ender med at nå en afgangsgaten i stedet for en indgangen gate. Når du kommer til den smukke lufthavn der er mange måder at pendle til byen. Du kan bruge en busservice samt en billig biludlejning. Billetpris af busservice er meget mindre end tjenesten bil men du får personlige oplysninger i en taxa.

Indsamling destination

Kort: