Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Verona Lufthavn

Verona er en vidunderlig nordøstlige by i Italien. Denne by er nær Venedig, og det er først og fremmest berømt for sin rolle i Italiens historie såvel som for at være indstillingen af den berømte Shakespeare spiller, Romeo og Julie.

Verona har meget mere at tilbyde end Romeo og Julies tragedie, men. Det er hjemsted for mange fine eksempler på romerske og middelalderlige arkitektur. Du vil finde den romerske vej struktur bevares i Verona. Du kan besøge den Roman Arena, som er specielt smuk om aftenen og har været vidne til mange spektakulære spil. Du kan også gå til det romerske teater, som takket være en velhavende hjemmehørende, er blevet restaureret og bevaret.

Af kirker er der mange i Verona. Først bør i din rejseplan være den storslåede basilika di San Zeno Maggiore hvor resterne af St. Zeno, den første biskop af byen, er begravet. Så er der de Santa Maria Antica, hjemsted for herskende Scaligeri familien grave.

For en mere komfortabel tur, at få en bil fra en Verona Lufthavn Biludlejning selskab, når du lander. Endnu bedre, bør du reservere en bil gennem en online bil leje reservation facilitet, før du selv tager til Italien. Hvis du gør dette, vil du simpelthen nødt til at afhente din Biludlejning i Verona Lufthavn derefter slukket du gå.

Indsamling destination

Kort: