Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sardinien Cagliari Lufthavn

Sardinien er en ø på den italienske del af Middelhavet. Dens klare vand er det perfekte sted for vandsport og der er afsondret bugter, hvor du kan få lidt privatliv men stadig nyde sin storslåede vand væk fra turist crowd.

Du skal bruge mindst en uge i denne smukke ø hvis du virkelig ønsker at få bedst af alt, at Sardinien har at tilbyde. Villaer, der er i nærheden af kysten er perfekt for en badeferie. Men for at få den rigtige fornemmelse af øen, prøve deres Agritourism indkvartering hvor du kan bo hos en familie i deres gård at opleve liv for øboere her på første hånd.

En Biludlejning i Sardinien er ideel for at udforske hele øen, fordi andre end sin uberørte farvande, Sardinien har en stor historie og du kan finde ud af alt om det i deres museer, kirker, arkæologiske udgravninger og andre betydelige websteder, som du kan finde spredt overalt i de forskellige byer på Sardinien.

Bil lejer i Sardinien omfatter Avis, Budget, Dollar, Alamo, Auto Europa, Europcar og Sixt. Fra lufthavnen Cagliari kan biludlejningsfirmaer udliciteres til at levere Biludlejning.

Du bør ligeledes drive ned vinmarker her som den ligger i udkanten af Alghero, Sella og Mosca vinmarker. Der er et museum, der dokumenterer den vingård historie. Du er også opfordres til at besøge deres vinkældre.

Indsamling destination

Kort: