Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Milano Lufthavn Malpensa

Maliano er en by i kommunen Camargo i Cantabria, Spanien. Den nærmeste lufthavn herfra er Santander lufthavn på 1,58 km. Der findes mange veje til Maliano, herunder N - 623, A - 8 og A - 67. At udforske wonder5ful er by af Maliano og dets nærliggende attraktioner lavet nemmere og mere bekvemt med en billig billeje i lufthavnen. Den nærliggende Santander lufthavn nås direkte af A - 8 Santander - Bilboa dobbelte kørebane, med lufthavn exit 5 m fra Santander centrum så turister har også en mulighed for at udforske hovedstaden, også.

Der er i nærheden hoteller i Maliano. De Hostal Golf og Hiblanc er både tæt på lufthavnen, naturparken, Cabarceno og de dejlige strande i Somo og Pedrana. Hvis du ønsker at holde nås udkig efter andre hoteller nærliggende eller ligger i udkanten af lufthavnen, hoteller som Sercotel Los Angeles, San Juan, San Millan og Pinamar er bedst via en billig biludlejning på Maliano.

Nogle af turist spots i nærheden omfatter den hellige kirke Iglesia de las Salesas Reales, en neo - gotisk kirke bygget mellem 19 og 20. Andre lignende interessante bygninger er Convento de Santa Cruz, Iglesia de Nuestra Senora de la Consolacion, Cripta del Cristo og Iglesia de los Jesuitas. Beliggende 3.61 miles fra Maliano er den travleste shopping og betjener området - Centro kulturelle Caja Cantabria. Andre nærliggende steder som Museo de Prehistoria y Arqueología de Cantabria, Planetario, Museo de Bellas Artes og Nave Sotoliva er alle mest bekvemt tilgængeligt via en billig biludlejning i Maliano.

Indsamling destination

Kort: