Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Rom Togstation

Rom er et sted, som du ikke kan bare have nok af. Dens mange seværdigheder og monumenter er nok til at lokke dig til at holde kommer tilbage. Et besøg her kan være romantisk, religiøse og historiske – rulle dem alle i én og du har en stor romersk eventyr!

At komme rundt i Rom er bedst, hvis du har en Biludlejning til din rådighed, da du har så mange seværdigheder at se og en Biludlejning vil lade dig se så meget som du kan håndtere pr. dag på din egen pacing. Dette betyder, at du ikke vil være afhængige af offentlig transport for at fortælle dig timingen af hver romerske udforskning.

Bil lejer på Rom Terminal Station er masser og du kan få dit valg mellem globale biludlejningsfirmaer og lokale dem, afhængigt af dine præferencer. Bil leje tjenester her leveres af Avis, Dollar, Thrifty, Hertz, Europcar, National, Maggiore, Targarent og Tirreno.

Når du er i din bil, afsted til hjertet af byen og beundre den største romerske udendørs teater nogensinde bygget i historie af romerne. Colosseum ruiner er stadig et syn at beskue og du vil helt sikkert føle kulderystelser ser det for første gang.

Ved siden af Colosseum er Arch Constantine.

Indsamling destination

Kort: