Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sicilien Catania

En gammel by, som er ofte rystede af vold af moder natur, Catania er beliggende på østkysten af Sicilien ved foden af Mount Etna. Catania har en robust men rolige skønhed, der afspejles i den beslutsomhed og ånd af dens indbyggere.

Catania er kendt for sine åbne rum, åndedrag tager natur og travle havn. Dens museer, barokke paladser, middelalderlige kirker og romerske monumenter vidner om byens påstand som vugge for teater og musik. Resterne af Odeon, ruinerne af Roman Aqueduct og katakomberne er påmindelser om vulkanen Etna vold, mens Duomo di Catania, San Giuliano Kirke og basilikaen i San Nicolo l'Arena repræsenterer bedst af Catanias arkitektur.

Byen er ikke bare kendt for sin historie, men også for dets spirende kosmopolitisk luften. Der er high - end modehuse samt butikker med speciale i keramik, barok stykker og lava sten.

Turister, der ønsker at opleve bedst Catania har at tilbyde kan benytte tjenestegrene af en udbyder af Biludlejning i Catania at leje deres egne køretøjer. Pålidelig billig biludlejning i Catania er fra udbydere som Avis, Budget, Hertz og Carhire 3000, der kan udstyre dig med høj kvalitetsbiler og de bedste tilbud.

Indsamling destination

Kort: