Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Toledo Centrum

Toledo er en utroligt by; Det er beliggende i den centrale del af Spanien og cirka 40 miles syd for Madrid. Byen har en bred vifte af ting at se og gøre. Byen er bedst rejste, når du bruger billeje i Toledo. Byen har vundet popularitet med turister i årenes.

Mange af lokale arbejde i metal arbejde industrier, som kan dateres tilbage til romertiden. Selv i dag bliver du overrasket over at se de våben, de stadig gør undertiden traditionelle metoder. Der er nogle steder, som vil fortælle dig om byens historie.

Billig biludlejning i Toledo er en fantastisk måde at udforske steder; Det er en billig og hurtig måde at komme. I 1986 blev Toledo erklæret et World Heritage Site og en god grund som der er nogle overraskende steder at se og masser af sjove ting at gøre.

Mange store berømtheder og berømte kunstnere bor eller blev født i Toledo, så der er altid en god chance for at spotte nogen berømte. Dette er også en del af byens vigtige kulturarv. Byen har også gode steder at spise og slappe af. Du kan prøve nogle udsøgte spanske retter.

Toledo var altid kendt som en historisk - kunstneriske Site i år 1940 og senere blev det erklæret et World Heritage Site og det virkelig hjulpet boost turisme. Ved hjælp af Biludlejning i Toledo kan du virkelig komme ud og se seværdigheder som kirken af Santiago del Arrabal, fabelagtig Galiana Palace og Puente de Alcantara.

Indsamling destination

Kort: