Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Soria

Med øje for fremtiden og en fod, der er forankret i fortiden, er den nordlige by af Spaniens Soria en arkitektonisk skat på bredden af Rio Duero. Soria har udholdt en lang historie af konflikt, som har bragt mange forskellige kulturer i kontakt med byen, ligesom Iberere og kelterne, romerne og maurerne.

Men trods sine egne civile stridigheder, der stadig en rig lager af forskellige kirker. Flere bemærkelsesværdige kirker fra midterstykker aldre er Plateresque Concatedral de San Pedro og de romanske kirker San Juan de Rabanera og kloster Kirke af Santo Domingo. Også besøge San Polo, en Tempelridderne kloster og resterne af et gammelt slot ligger højt på en bakke.

Soria huser de arkæologiske artefakter af Numantia på Museo Numantino. Beliggende nord for byen omkring syv kilometer er rester og rekonstruktioner af Numantia. Det i sidste ende faldt i 133 f.kr, men dette site er berømt for sin kampånd mod romerske angribere. Ved hjælp af en Biludlejning i Soria besøg denne vidunderlige arkæologisk opdagelse.

Hvis du planlægger dit besøg i juni vil du blive belønnet med oplever og deltager i San Juan festival, som er den vigtigste festival i byen. Udover de fælles religiøse processioner, der begynder spansk ferie, er der også tyrefægtning. Biludlejning i Soria kan være en god måde at se, hvordan de nærliggende byer fejre denne grand ferie så godt.

Eller med en billig bil leje i Soria kan du udforske det landskab, kendt for sine fremragende vandreture og caving. Med floden Duero nyde båd og kano ture og langrend kan også nydes i vintermånederne.

Indsamling destination

Kort: