Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Santiago De Compostela Lufthavn

Besøg det fantastiske nordvestlige kyst i Spanien og den berømte by Santiago kunne de Compostela ikke lettere med en billeje i Santiago Compostela lufthavn. Santiago Compostela lufthavn giver adgang til Galiciens hovedstad og er beliggende bare 10kms ud af byen. Med en billig biludlejning på Santiago Compostela lufthavn bevæge sig frit i dit eget tempo.

Santiago er bedst kendt verden over som den berømte pilgrimsfærd af vejen for St James. Så fejret festivalerne her er af en religiøs og en dybt rodfæstet traditionelle karakter. Erfaring, en af disse store festivaler som Easter week Semana Santa eller Feria del Ganado fyldt med forestillinger og mad. Juli bringer fornemste af dem alle, festivalen af apostlen.

De fleste besøgende deltage i en hellig pilgrimsfærd til Domkirken Santiago de Compostela og har været siden middelalderen. Det blev oprindeligt bygget i 1075 og officielt sluttede omkring 1700 - tallet. Du vil bemærke ved St Jamess gravpladsen to typer af påvirkninger, en fransk romansk og en Románico Compostelano. Også beliggende tæt ved i La Plaza del Obradoiro finder du, Rajoy slottet blev bygget i nyklassicistisk stil og Hospital virkelige bygget til at give husly til pilgrimmene.

Men tag dig god tid til at besøge Plaza de la Quintana og omkring universitetsområdet. Plaza eller square har mange attraktioner som klostre og den ældste bygning i Santiago, klosteret San Pelayo de Antealtares. Universitets - kvarteret byder på dejlige seværdigheder som Monroy Palace, Casa del Dean og Palacio de los Marqueses de Bendana.

En Biludlejning i Santiago Compostela lufthavn tilbyder bekvemt følgende virksomheder at vælge imellem Hertz, Europcar, Atesa og Avis. Find dem på ankomst terminal.

Indsamling destination

Kort: