Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Malaga Antequera

By Antequera i andalusisk provinsen Málaga er en populær dag turens destination og rejse overlay for dem, der vil tage på udflugter fra hovedstaden byen Malaga på deres vej til Granada, en anden berømte travel spot i regionen. Det giver ikke meget i form af turist attraktioner, så er det meste bruges som en rejse hub for lettere adgang til de to byer og andre områder i provinsen.

Rejsende arrangere normalt Biludlejning i Malaga – Antequera så de nemt kan komme rundt i området. Efter at gøre bil leje arrangementer, kan de tilbringe en dag køre rundt i byen og besøge bemærkelsesværdige vartegn såsom statue af Pedro Espinosa langs Plaza de Escribanos, Alcazaba og Dolmen de Menga og Dolemn de Viera i udkanten af byen. Disse er gravhøje denne dato tilbage til den 3. årtusinde F.kr.

Efter dette giver en billeje i Malaga – Antequera turister at nemt køre ned sydpå til hovedstaden byen Malaga. Rejsetiden er mindre end en time med byen tilbyder en række interessante seværdigheder såsom Castillo de Gibralfaro, Plaza de Toros de la Malagueta og Center for samtidskunst.

Længere mod syd, kan besøgende også tage deres billig biludlejning i Malaga – Antequera til strandene langs Middelhavets kyst. Der er en række feriesteder nær byen Malaga, der tilbyder en bred vifte af fritidsaktiviteter for besøgende.

Indsamling destination

Kort: