Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lugo

Lugo er en charmerende befæstede by i Galicien, Spanien. Hovedstad i provinsen af samme navn, byen er vært for bedste af områdets seværdigheder. Byen Lugo kan prale af en spektakulær natur og en rig historie, som bragt byen sin traditionelle charme. Den muromkransede by er et must se, når du besøger Galicien, vrimler med gode rejsemål og spektakulære seværdigheder. Billig biludlejning på Lugo er en god mulighed for transport rundt i området.

Besøgende kan tage en Biludlejning på Lugo at udforske de interessante romerske mure, der omgiver området. Væggene er blandt de beskyttede World Heritage Sites i byen, stigende til omkring 15 meter langs dens 2117 meter kredsløb. Alt i alt, er væggene ringmærket med omkring 71 imponerende tårne.

Besøgende kunne også tage tid på byens Sanit Froilan domkirke, en gammel religiøs konstruktion, samme dato helt tilbage år 1129. Domkirken er berømt for sine elegante boder, som blev udformet og udskåret af den fremtrædende kunstner, Francisco Mouro.

Billeje på Lugo ville også tager besøgende til byens Plaza Mayor, som er mødested for de fleste af byens aktiviteter. Hovedtorvet er også foret med forskellige restauranter, barer og caféer der serverer alle former for lokale lækkerier og delikatesser.

Også er at bemærke de talrige kunst områder i byen, herunder Gælisk kunst galleri af Muse Porovincia og den berømte Circulo das Artes eller Kunstpalads.

Indsamling destination

Kort: